dimecres, 3 d’abril del 2019

Xerrada de Georgina González, de Criteria

El passat dijous 14 de març a 2n de TPIG va venir Georgina González Ollé, del departament d'Igualtat de l'entitat Criteria.

González ens va presentar els Plans d'Igualtat en el context real actual de Barcelona i ens va oferir eines per a realitzar la diagnosi, seguiment i avaluació d'aquests plans. 

Dins del mòdul Promoció del Treball de les Dones, després de fer una anàlisi documental respecte a la sindicalització, agrupacions i altres moviments obrers o socials que hem vist i analitzat a la UF1 i fent referència a la Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere com a punt de partida, emprenem l'elaboració de Plans d'Igualtat. 

Un Pla d'Igualtat és un conjunt ordenat de mesures per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes a l'empresa, eliminant qualsevol tipus de discriminació. D'acord amb la Llei d'Igualtat, totes les empreses han de vetllar per la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral i han d'adoptar mesures per evitar qualsevol tipus de discriminació entre dones i homes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada