dimecres, 16 de juny del 2021

Un repte, infinites solucions

 Així va començar el repte de les tècniques de joventut de l’oficina jove d'emancipació juvenil a l’alumnat de 1r de TAST dins dels mòduls d’intervenció socioeducativa amb joves, informació juvenil i metodologia.

L’alumnat va escollir el repte  “De quines formes podem promoure la salut emocional dels adolescents de L'H en un context de post-confinament per minimitzar l'impacte psicològic generat per la COVID-19?” que ha esdevingut en el disseny de 3 propostes de projecte per a treballar en el territori de l'Hospitalet.

L’alumnat ha treballat tot el procés de diagnòstic, anàlisi i disseny d’un projecte, que desenvoluparan en el territori el curs vinent, amb la implicació de la xarxa d’entitats socials, els centres educatius, les tècniques de joventut i professorat del cicle.

Enhorabona a tot l’alumnat participant per posar en joc les vostres competències en tot aquest procés i treure el millor de cadascuna de vosaltres. La qualitat dels projectes presentats ha estat excel·lent i la vostra actitud i implicació immillorable. 

Esperem que aquesta experiència pràctica us hagi ajudat a apropar-vos a la realitat que, en un futur proper, us trobareu! 


1) Moving we all win. Si et mous, tu guanyes. Patricia P., Leslie M., Gloria del C., Sergi F. i Eva R.

Projecte de col•laboració amb diferents centres educatius públics de secundària a través de la implementació d’activitats físico esportives fora de l’horari lectiu amb el propòsit de fomentar l’activitat física entre els i les adolescents.  

2) Des Encarrila’t. Andrea A., Estefania A., Anira N., Aniol C. 

Disseny i implementació d’un canal de comunicació juvenil amb la finalitat de que les persones joves de l’Hospitalet tinguin un espai propi de debat, reflexió conjunta, etc. L’objectiu és visibilitzar la realitat juvenil de la ciutat i generar referents juvenils locals.  

3) Somos Kaye. Marta L., Sofia C., Daniela L., Joan F.

Treball de camp a un dels espais públics utilitzats per joves del barri de la Florida, per tal de realitzar un diagnòstic dels usos que en realitzen i codisenyar amb el col•lectiu juvenil una proposta socioeducativa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada