dijous, 26 de setembre del 2019

L'Ajuntament inaugura un nou curs de l'FP visitant l'INS Can Vilumara

El passat 20 de setembre, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat va inaugurar el curs 2019-20 dels estudis de Formació Professional amb una visita al nostre institut, Can Vilumara.

Durant la visita, l’alcaldessa, Sra. Núria Marín, el tinent d’alcalde d’Educació, Sr. Jaume Graells, i altres responsables tècnics i tècniques de l’Àrea d’Educació van poder parlar amb el professorat del centre i l’alumnat i van entrar en algunes classes per veure-hi la manera de treballar.

Les col·laboracions dels centres educatius d’FP amb les empreses i institucions es van valorar de manera molt positiva, especialment les de l’entorn més proper, entre elles les que es porten a terme amb el mateix Ajuntament. Aquesta col·laboració es pot donar oferint llocs de pràctiques i de feina, impartint formació dual, col·laborant en activitats puntuals que responen a una metodologia més pràctica i en contacte amb la realitat laboral... És molt important continuar ampliant aquest treball conjunt, que aporta grans beneficis als centres educatius i a les empreses i institucions.

L’FP es caracteritza per ser uns estudis pràctics, atents als interessos professionals, i que tenen en compte les competències tècniques i personals. El nostre alumnat ha de saber, ha de saber fer i ha de saber estar, per poder esdevenir aquells i aquelles professionals que la nostra societat necessita.


Si voleu veure la notícia de la visita emesa per l’Informatiu de la Televisió de l’Hospitalet, podeu clicar a sota (a partir del minut 4:25).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada